Drevna vedska astrologija

Kontakt

Conny Petö Đeneš, diplomirana transpersonalna psihologinja, seksologinja, terapeutkinja i astrologinja, voditeljica i osnivačica  Centra Zdravlja Harmonija, voditeljica Holistic Cures projekta i  koordinator podružnice Atlas Therapy u Istri. 

Centar Zdravlja Harmonija
Vukovarska 19, 52440 Poreč
(2. kat desno - iznad Mercatora)

Web: www.nebeska-harmonija.hr
Email: conny.peto.denes@gmail.com 
Kontakt telefon: +385 (0)98 731 843

Conny je svoju edukaciju iz Jyotisha stekla:

  1. Jednu godinu na Sri Jagannath - Sanjay Rath, podružnica Novi Sad, pod vodstvom Zorana Radosavljevića.
  2. Dvije godine na American Institut of Vedic Science, pod vodstvom David Frawley, učenje Jyotisha i još dvije godine učenja Ayurvede, Yoge i Meditacije.
  3. Četiri stupnja Maharishi Jyotisha pod vodstvom Žarka Trišića, Beograd.
  4. Samostalno višegodišnje izučavanje i čitanje brojne stručne literature iz Vedske astrologije, Ayurvede, Yoge i hindu filozofije.

U slobodno vrijeme vježba Yogu, Transcendentalnu Meditaciju, TM Sidhi program, razne vrste plesa te rado čita duhovnu i psihološku literaturu.

Svoje školovanje stekla je u Hrvatskoj i inozemstvu (Španjolska, Austrija, Engleska, SAD). Osim završenog studija transpersonalne psihologije i seksologije, završila je koledže za psihoneuroimunologiju, homeopatiju, aromaterapiju, jyotish savjetovanje, ayurvedsko savjetovaje, yoga i meditacija; zatim tečajeve iz NLP-a (neurolingvističko programiranje) i AVP-a (alternativa nasilju); edukaciju za IMEDIS biorezonancu i ASTROMED, jednogodišnju edukaciju za psihološkog savjetnika, Atlas Therapy edukaciju, Theta healing edukaciju, te razne plesne edukacije. Završila je u Zagrebu i TA 101 te započela TA 202 (četvorogodišnju specijalizaciju iz psihoterapije - Transakcijska analiza). Svoja znanja i vještine koristi eklektički. 

Conny je godinama radila u nevladinom sektoru, baveći se umjetničkim, terapeutskim, humanitarnim i volonterskim radom na području grada Vukovara i Osijeka, a sada svoja znanja i vještine koristi u radu za dobrobiti stanovnika Istre, te ljudi iz svih dijelova svijeta putem Skypea. 

Njezine licence i stručnost možete provjeriti: 

  1. U Hrvatskom Registru kvalificiranih terapeuta: link
  2. Službenim Theta healing stranicama:
    Hrvatska link
    USA link
Namaste
Stranica u izradi